Ирина Тенчева и Иван станаха за смях със стил (Вижте нелепите им тоалети)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева и Иван станаха за резил, Евгени Минчев им плесна моден шамар за нелепия им стил

Ирина Тенчева определено е недолюбвана от модния експерт Евгени Минчев. Но този път под прицела му попадна и съпруга й Иван. Лорда, който гледа под лупа скастри първо него за нелепия му костюм.

Ирина Тенчева и Иван

Паркетния лъв, който е прочут с безмилостната  си гилотина разкости смокинга на Иван. Който му стои като подарен или взет на заем. Или още по-вероятно е купуван по времето преди да срещне сегашната си половинка. А като нищо може да датира от преди познанството му с Андрей.

Да не би пък смокинга да е от абитуриентските години на Опосума, пита се модния гуру. Защото размерът му е така подбран, че дори като си глътне корема едва е успявал да се вмъкне в неподходящата дреха.

Минчев не одобрява и кройката на панталона. Която е повече от ужасна. Иван прилича на някой, който току що е долетял на сцената. Или по-скоро ще отлита. А позата му е толкова вдъхновена. Сякаш ще рецитира любовни стихове от Тютчев или Петрарка, предават от електронното издание  hotarena.net.

Стройната му булка Ирина също търпи порицание за модния си избор. Роклята й в нюансите на препечена керемида прилича по цвят на стряхата на стара къщичка. А сртуктурата на плата напомня на театрална завеса. Която незнайно защо се  е смръзнала в края на сцената.

Евгени Минчев критикува известното семейство и за прическите. Били еднакво зализани и странно си приличали. И понеже Андрей го няма на този идиличен семеен портрет на Лорда му идва на ум да попита: „Абе, защо го няма батко …”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ирина Тенчева и Иван станаха за смях със стил (Вижте нелепите им тоалети)”

  1. Коко

    ян. 18. 2017

    Ирина селянката облича Иван като бостанско плашили. Мразя Ирина и заради нея мразя и Иван. Въобще не гледам Фермата. А Ирина се постара да осере Биг брадър с присъствието си. Ирина е лека жена.

    Reply to this comment

Добавете коментар