Ирина Тенчева и Иван с тузарски имот в Гърция (Вижте как Опосума я гледа като кралица)

Ирина Тенчева и Иван с тузарски имот в Гърция (Вижте как Опосума я гледа като кралица)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева и Иван се уредиха с нов тузарски имот на Халкидики, най-добрата майка си живее като кралица

Ирина Тенчева е глезена жена. След като Иван купи за втората си жена и децата  палат в полите на Витоша сега е капарирал имот на гръцкото море. Голямата му фамилия трябва да си почива през лятото необезпокоявана от никой.

Тенчева успя да превърне втория си мъж в баща-мечта. След като преживяха драмите покрай развода с бившата му семейството заживя в мир и сговор. Особено след появата на сина им Самуил. За който Опосума дава мило и драго.

Вее няколко лета поред Ирина и Иван водят децата си на море. Но предпочитат да избягват интереса на папараците. Затова предпочитат да почиват на спокойствие в южната ни съседка. Там харесали апартамент. Който не може да се сравнява с луксозния им имот в тузарския квартал „Драгалевци”. Но бил голям и чудесен да задоволи нуждите на семейството. Което както знаете се състои от шест члена – двамата родители, сина им Самуил, двете деца на Ирина – Спас и Вирджиния и Ава – дъщеричката на Иван от жена му Вихра, предават от електронното издание hotarena.ne

За сега таткото само предплатил апартамента за няколко години напред. А след като се убедят, че на взискателната майка й задоволи претенциите ще уредят и собствеността му.

Само преди две години Опосума се изръси с цял милион за баровската си къща в столицата. За която разправят, че била подредена като кукла. А сега купува и втори имот на красивия гръцки полуостров.

Злите езици разправят, че Ирина Тенчева до толкова му е влязла под кожата, че всеки лев, който препечели успешния продуцент дава за щастието и удобството на своята половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Ирина Тенчева и Иван с тузарски имот в Гърция (Вижте как Опосума я гледа като кралица)”

 1. Ирена

  мар. 18. 2017

  ми браво!

  Reply to this comment
 2. 07

  мар. 19. 2017

  Samo Ava simpatichna…groznovato semeistvo!

  Reply to this comment
 3. hubavi

  мар. 20. 2017

  големи сладури, особено малкото Сами!

  Reply to this comment

Добавете коментар