Скандал с номинациите за „Жена на годината“

Гласувайте за статията

Форумци скочиха срещу Ирина Сарачинова

Грандиозен скандал около номинациите за „Жена на годината“ се задава. Интернет потребители масово недоволстват около избора на Ирина Сарачинова. Водещата на „Най-добрия човек“ понася жестоки хули и подигравки по свой адрес. А причината е, че предложена за титлата „Жена на годината“, пишат от dir.bg.

Бойкотират Ирина

Бойкотират Ирина

Скандалът избухна, след като стана ясно, че сред номинираните са Ирина Сарачинова, Ивет Лалова, актрисата Теодора Духовникова, моделът Олга Модева и други. Истинска буря от недоволство обаче избухна след обявяването на Ирина като номинирана за една от най-достойните жени у нас в конкурса.

„Ирина с какво е заслужила – с това че краде чуждите мъже ли?“, възмущават се форумци. „Колко плати Иван за тази номинация?“, питат разярени други. „Мисля, че има далеч по-достойни жени от Ирина/която разваля семейства/,които могат да бъдат номинирани за ЖЕНА на годината.“

Коментарите срещу Сарачинова са толкова многобройни и ожесточени, че съвсем ясно става какво е отношението на интернет потребителите срещу нея. Мнозина дори попитаха къде е името на Станка Златева в класацията, тъй като тя с пълно право заслужава да бъде номинирана.

„Защо не е номинирана Станка Златева, истински достойна българка…“, възмущават се още форумци. И в един глас твърдят, че олимпийската ни шампионка с пълно право заслужава получи титлата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар