април 19, 2024

Ирен Онтева в топ форма на 46 (Бившата на Христо Сираков се пусна от банята – Горещо фото)

https://kliuki.net/kliuki/iren-onteva-v-top-forma-na-46-bivshata-na-hristo-sirakov-se-pusna-ot-banyata-goreshto-foto/165705 Kliuki.net
Ирен Онтева в топ форма на 46 (Бившата на Христо Сираков се пусна от банята – Горещо фото)

Ирен Онтева не си губи времето и на 46

Бившата на Христо Сираков се пусна почти дибидюс гола от банята. Горещото ѝ фото със сигурност привлече погледите на любопитните. И макар вече да е на 46 години, гордата му собственичка не се стеснява да го покаже. А и няма от какво. Провокативният кадър за пореден път показва перфектната ѝ форма. За случая Ирен Онтева е избрала секси бельо, което по още по-секси начин се вижда в огледалото. [caption id="attachment_191673" align="aligncenter" width="300"]Ирен Онтева шашна с провокативен кадър от банята Снимка: Ирен Онтева шашна с провокативен кадър от банята
Снимка: Инстаграм[/caption] Безспорно и от гледна точка на позицията моделката е уцелила добър изглед. Без да се разкрива изцяло, на практика тя загатва колко са сексапилни формите ѝ. "А винаги ли се харесвате, когато се погледнете в огледалото…? А трябва…  Нали?", пише под атрактивната снимка Ирен. Както отбелязва slava.bg, вероятно мнозина са останали възмутени. Като се има предвид, че Онтева е майка, подобни фотоси едва ли се харесват на сина ѝ.

Независимо от негативните коментари обаче моделката не се притеснява от тялото си и продължава да демонстрира топформа. Разбира се, подобни кадри не привличат вниманието към нея за пръв път. Макар да прекалява с корекциите по лицето си, Ирен Онтева винаги е била крачка напред пред младите момичета. Фигурата ѝ конкурира изваяните с много глад и тренировки тела на днешните модели. Като се имат предвид и годините ѝ, красавицата си залужава адмирациите.

Е, обоснован е и въпросът кому е нужно толкова разголване. Бившата на Христо Сираков все пак отдавна е минала възрастта за фриволно показване в мрежата. Оправдан от тази гледна точка е и негативният отглас, който остави снимката у някои. Не че някой се беше загрижил с мнението им. Все пак, за да провокира по този начин, 46-годишната доскорошна моделка едва ли се нуждае от нечие одобрение.