Отмъщение? Защо Ирен Кривошиева вдигна ръце от сина си

Гласувайте за статията

Актрисата излекувала първия си съпруг от наркозависимост, но оставя Влади да се дрогира

Ирен Кривошиева окончателно вдигна ръце от сина си. Актрисата, която е известна единствено с това, че има син от актьора Стефан Данаилов се оказа с доста интересно минало. Освен с браковете и многобройните си аборти Ирен е популярна и с друго – че е спасила първия си съпруг от дрогата.

Ирен спасява първия си съпруг от дрогата

Ирен спасява първия си съпруг от дрогата

Малко известен факт е, че първия съпруг на актрисата Раймондо Варсано е бил наркоман. Във времето на социализма лечението на наркозависимост е било непознато, но само за 6 месеца, актрисата успява да спаси съпруга си от дрогата и да го откаже от нея завинаги. Мнозина се питат как, след като е успяла да излекува мъжа си, Ирен позволява на сина си да се дрогира.

Но оставя единствения си син да се дрогира

Но оставя единствения си син да се дрогира

Факт е, че Владо Данаилов има проблем с дрогата, и че веднага щом излезе от Къщата побърза да се напуши с канабис. Самият той призна в национален ефир, че е продавал наркотици още в колежа.

Въпреки изявленията си, че още обича Стефан Данаилов и няма нищо против него, из светските среди се шушука, че актрисата е изключително обидена от отношението му към нея. Тъй като преди години не успяла да го раздели от съпругата му Мария, днес прави всичко възможно да го дискредитира, показвайки пред всички, че единственият му син се е превърнал наркоман, пишат от snews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар