Ирена Милянкова след шестте деца: Няма да раждам повече! (Моделката се зарече да не поглежда мъже)

Ирена Милянкова след шестте деца: Няма да раждам повече! (Моделката се зарече да не поглежда мъже)
5 (100%) 1 vote

Катарзис явно изживява най-популярната многодетна майка у нас – Ирена Милянкова

34-годишната моделка, която е известна най-вече с шестте си деца, претърпя сериозна трансформация. Според последните октровения на младата жена тя няма мъж до себе си и определено не планира скоро да има. Липсата му пък автоматично довежда до очакван от много хора край на ражданията. Никакви мъже и деца – както изглежда, това е девизът на Ирена Милянкова в момента.

За такъв сериозен личен подем атрактивната многодетна майка явно извървява дълъг път. Сериозните връзки в живота ù със сигурност си казват думата. Бащата на първите ù четири деца Росен Чолов се сдобива с обвинения за сводничество и проституция през 2012 г. Двамата не успяват да преодолеят драмата и скоро след това връзката им приключва окончателно. Ала Ирена Милянкова не остава за дълго сама. Когато се обзавежда с Никола Чолаков, нещата изглеждат безоблачни. Две деца се раждат от тяхната връзка, но не успяват да скрепят отношенията между гордите си родители. Сериозен крах и на този фронт очаква Милянкова.

„Преминах през различни етапи, които отнеха много време, за да продължа напред, излекувана, макар и все още не напълно. Опустошение, отчаяние, отричане и болка, която те разкъсва отвътре“, цитира популярната моделка hotarena.net. Драматичните промени в личния ù живот и годините, посветени на раждането на деца, оказват своето влияние върху бъдещите ù цели. Така тя претърпява личен катарзис и преобръща живота си на 180 градуса. В момента Милянкова се изявява като педагог в образователен център и сякаш напук на шестте деца у дома се занимава и с чуждите. Заради пандемията работата ù по специалността продължава във виртуална среда, но явно я кара да се чувства пълноценна. На личностното израстване и усъвършенстване Ирена посвещава времето си след края на последната си връзка, като не трябва да се забравя и стремежът ù да напредва в образованието.

Ирена Милянкова най-сетне реши да помисли за себе си

Ирена Милянкова най-сетне реши да помисли за себе си
Снимка: zarata.info

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар