Ирена Милянкова роди за пети път, спретна си футболен отбор

Гласувайте за статията

Актрисата Ирена Милянкова роди петото си дете и домът й се превърна в същинска детска градина.

Новото попълнение в семейството на Ирена Милянковап е момиче. За щастливата вест съобщи гордият баща Никола Чолаков. Преди да се съберат, актрисата има четири деца, а той – две. С новороденото броят на хлапетата, за които ще се грижат, набъбва до цели седем!

Това си е цял малък футболен отбор, но не изцяло мъжки. Постоянно пребиваващи в дома на Ирена и Никола са само четири деца, а другите живеят при бившите им партньори. Но все пак често се случва всички да се съберат на едно място и да си спретнат забава, която не е по силите и нервите на всеки родител. Звездата от „Под прикритие“ обаче е приела за своя кауза в живота да създава и да се грижи на наследниците си и за нея няма по-голямо щастие от пълната къща с деца.

С раждането на петото си дете Ирена Милянкова заслужено получи титлата за най-многодетна родна актриса. Следващото по големина дете е Филип Себастиан, който е на 4. Натали Роуз е на 7, а най-големи са Мелъни Роуз и Уилям – съответно на 14 и 13 години. Всички те са от предишния приятел на актрисата Росен Чолов – Чолата. Тя роди от него за първи път едва на 15 години и дълго време живя в кошмара на домашното насилие.

Сега обаче е скъсала с миналото и се радва на плодовете от греховната си любов с криминално проявения тип. За разлика от тях, новородената госпожица няма да бъде с двойно име.  Тя ще се казва Виктория. Това потвърди самият Никола с поста си, в който написа на английски „Победа се роди“. А както знаем, „виктори“ значи победа.

Вероятно предложението за име идва от страна на бащата, защото, ако съдим по имената на предишните си деца, Ирена Милянкова си пада по по-нестандартните. Тя обяви името още преди да роди и нарече дъщеря си да бъде  преследвана от победи и успехи през целия си живот, пише blife.bg.

Ирена Милянкова и Никола посрещнаха Виктория

Ирена Милянкова и Никола посрещнаха Виктория

Само преди дни щастливите родители се завърнаха от романтична почивка в Гръция, а близките им трепереха у нас да не би малката принцеса да се роди преждевременно в съседната страна. Всичко обаче минало по план и Виктория дошла на бял свят точно когато си трябвало. Ирена Милянкова няма търпение да се прибере у дома при другите си деца и любимия Никола, който е не по-малко щастлив от нея.

Актрисата с другите си четири деца

Актрисата с другите си четири деца

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар