Ирена Милянкова плаши с визия (Манекенката по-кльощава от всякога, кокалите й стърчат – Потрес фото)

Ирена Милянкова плаши с визия (Манекенката по-кльощава от всякога, кокалите й стърчат – Потрес фото)
5 (100%) 1 vote

Ирена Милянкова е по-кльощава от всякога, но се хвали с това

Ново предизвикателство, след кофата студена вода или снимките без грим, залива социалните мрежи. Стана дума за „тестът с червилото“, при който козметичният аксесоар трябва да се задържи изправен в кухината на ключицата на жената, която се пробва с него.

По този начин жените доказват колко са слаби и изящни. Първата българка, която реши да покаже, че може да задържи червилото на това необичайно място е актриса и моделка Ирена Милянкова, видя Hotnews.bg.

Ирена Милянкова

Снимка: Инстаграм

34-годишната красавица, която е майка на цели шест деца, поддържа прекрасна форма от години и няма никакви проблеми за се включи в предизвикателството. То бе лансирано от китайската актриса и певица Чен Шу. Само много слабите жени, които нямат тлъстинки в областта на врата, могат да се справят с предизвикателството.

А по думите на 42-годишната Чен Шу, тя била не само слаба, но и притежавала природната дарба да балансира малки предмети. Много потребителки в интернет се възмутиха от тренда, който лансира отново екстремно кльощавите жени. Колкото дамата е по-слаба, толкова ключиците й са по-изпъкнали и в образуваната кухина може да се задържи червилото.

Това обаче според мнозина изобщо не е красиво, а по-скоро плашещо. И самата Ирена изобщо не предизвиква възторг заради уж грациозната си фигура, а точно обратното…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар