Бали бей разкри: Поисках ръката на Фахрие на рождения си ден (+ Още тайни от семейния живот на Бурак Йозчивит)

Бали бей разкри: Поисках ръката на Фахрие на рождения си ден (+ Още тайни от семейния живот на Бурак Йозчивит)
4 (80%) 1 vote

Бали бей разкри какъв е семейният живот и как е предложил брак на жена си

Бали бей разкри какъв е семейният живот с Фахрие Евджен. Актьорът и половинката му се взеха миналата година, но дори и след 12 месеца съвместен живот, те са все още лудо влюбени.

„Предложих й на рождения си ден. Тя планираше изненадата, партито, всичко. Когато научих, къде ще се прави тортата, реших и аз да я изненадам. Тя направо се шашна, когато десертът застана до нея и видя въпроса изписан отгоре, с пръстена. Разплака се от щастие. Веднага каза „Да“, беше страшно романтично. Но това беше моят рожден ден и реших, че това е подаръкът, който искам от нея“, разкрива още актьорът.

Бурак Йозчивит признава, че още от първия момент, когато видял актрисата усетил, че тя е жената на живота му.

„Беше много силен момент. Много емоционален. С Фахрие си паснахме от първия миг и си помислих — това е жената за мен. И така и стана“, разкрива актьорът. Бурак обаче откровено споделя, че ревността няма място във връзката им, тъй като би я унищожила, пише турското списание „Хюриет“€

„Ревността няма място в брака ни. Наясно съм с нейната работа, както и тя с моята. Всеки от нас познава другия и му вярва. Целувките и любовните сцени са част от работния процес. Не се ревнуваме“, допълва още Йозчивит.

Бали Бей е категоричен, че искат деца, но не са им приоритет. „Можехме да останем неженени още с години, но семействата ни държаха да се венчаем. Затова сега не ни притискат толкова за деца. Искаме разбира се, но когато му дойде времето. Не са ни приоритет“, разкрива още актьорът.

Бали бей разкри: Поисках ръката на Фахрие на рождения си ден

Бали бей разкри: Поисках ръката на Фахрие на рождения си ден сн. Instagram

Той споделя, че онова с което съпругата му го е спечелила са кулинарните й умения. „Преди ядях, за да оцелея. Сега обожавам как готви жена ми. Тя успя да надмине дори баща ми“, със смях разказва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар