Kliuki.net назова победителя във VIP-брадър 24 часа преди финала!

Гласувайте за статията

Kliuki.net назова името на победителя във VIP-брадър 24 часа преди финала!

С човек като Орлин може да се живее дълго и безопасно в затвореното пространство на Къщата

Екипът на Kliuki.net писа още на 16 ноември кой ще бъде победителят във VIP-брадър. В прав текст назовахме името на Орлин Павлов, след като анализирахме поведението на останалите финалисти. За нас беше ясно, че Багата и Къци разиграват театър: единият – с пиянските си изцепки, другият с демонстративните си страдания и позата на постоянна жертва. Намекнахме дори, че Багата и Къци съзнателно отвличат вниманието от реалния фаворит – Фънки, и негативните оценки на публиката се разпределят в няколко посоки. Кой ли не показа слабости, дефекти на характера, злоба към ближния!
Заговорът спрямо публиката пролича и от последните номинации, където всеки от финалистите получи по две-три титли. Титли, които определят носителя им като човек с ярък характер или качество в определена посока – т.е. като личност, която може да има претенции към короната на победителя. Орлин бе единственият, който се окичи с “лентата” на човека с най-заразителен смях. Което, съгласете се, не значи нищо!
През цялата игра Орлин остана встрани от конфликтите в къщата и ако го виждахме и чувахме, то бе за да усетим колко му се иска всички да са приятели, да си бъбрят добронамерено и изобщо да ни покажат как се живее в Рая. Ако междувременно Орлин е заговорничил с един или друг представител на брадърите, за да манипулира отношенията, то той ще да го е правил достатъчно деликатно и умело.
Ненатрапчиво и приятно – такова беше присъствието на Орлин Павлов в играта, и това му донесе победата. В много от ТВ-игрите в риалити формата се случва точно това: играчите с равно, сдържано и изнесено по-далеч от центъра на битките поведение печелят. С тях всеки би могъл да живее в затвореното пространство на Къщата не два-три месеца, а години!
Честито на победителя!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар