Имението на Христо Сираков стана луксозен хотел (Вижте в какъв разкош живя видният бохем – Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Българският Хю Хефнър докато бе жив се шири в кралски разкош

Христо Сираков, който почина преди около половин година завеща на дъщеря си и сина си имането си. Скоро стана ясно, че наследниците му са влезли във владение на луксозните му имоти и вече ги управляват.

Въпреки слуховете, че прословутото му имение в Щъркелово гнездо ще остане за Кристиян, който му е син от Ирен Онтева, а къщата в Италия ще наследи Ана-Мария се оказа, че двамата са  се разбрали, поделили са си имението и са го превърнали в луксозна резиденция, която се отдава под наем.

Имението на столичния бохем в Щъркелово гнездо
Снимка: ПИК

Всеки с големи доходи може да наеме емблематичната къща на плейбоя, която крие доста пикантни тайни за бохемските нощи на Христо Сираков, които някои ще запомнят с бурните празненства и оргии.

Луксозната вила, която се предлага под наем като хотел е обазаведена с личните вещи и картини на видния бохем
Снимки: ПИК

Любимото имение на ценителя на женски прелести е с ново име “Villa Anna Luxury Rezidence” и се предлага за 1400 лв за една нощ.  Ако видите снимките ще установите, че култовия бохем приживе е бил заобиколен от всякакви екстри. Любопитен детайл е, че обзавеждането е с лични предмети  и вещи на Христо Сираков.

Снимки: ПИК

Вилата на българският Хю Хефнър нистина е била място където нищо не му е липсвало. Една част от спалните, където са отсядали десетки столични плеймейтки и моделки са по-семпло обзаведени, но другите, с тежки кадифени завеси и кралски спални подчертват бохемския вкус на отишлия си издател на „Плейбой”, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар