Илия Павлов-младши показа гаджето си (Снимка на двойката)

Илия Павлов-младши показа гаджето си (Снимка на двойката)
5 (100%) 1 vote

Илия Павлов-младши е лудо влюбен в приятелката си София

Илия Павлов-младши вече живее с гаджето си

Илия Павлов-младши показа гаджето си! Синът на разстреляния бос на Мултигруп Илия Павлов от доста време си има сериозна приятелка и не си прави труда да я крие. Дори напротив. Младежът е лудо влюбен в избраницата си и не спира да го показва като нон стоп публикува техни общи снимки в профилите си в социалните мрежи.

Илия Павлов-младши с гаджето си София

Илия Павлов-младши с гаджето си София

Момичето се казва София и е американка по произход. Заради любовта си към Илия обаче тя вече се е пренесла при него в Швейцария и двамата живеят заедно. Което пък дава повод на близките им да се съмняват, че отношенията им ще стават дори по-сериозни и нищо чудно в най-скоро време да се стигне и до брак. А защо не и деца, предават от Hotarena.net.

Това обаче не е много вероятно предвид факта, че майката на Илия – Дарина Павлова, е особено ревнива към него. Мадам Мулти никога не е криела слабостта си точно към Павлов-младши, тъй като в него вижда копие на покойния му татко.

Павлова одобрява София за негово гадже, но все пак държала да спазва дистанция от младата двойка. И не спирала да съветва сина си да бъде внимателен и да не избързва със сериозните решения за живота си, тъй като все още е много млад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар