Илия Павлов-младши би шута на гаджето (Вижте причината за раздялата)

Илия Павлов-младши би шута на гаджето (Вижте причината за раздялата)
5 (100%) 1 vote

Илия Павлов-младши отново е в отбора на ергените

Илия Павлов-младши се раздели с любимата си, с която мислеха за брак и деца

Илия Павлов-младши би шута на гаджето. Синът на Илия Павлов и Дарина Павлова се е разделил с красавицата София, с която имаха доста сериозни отношения. И дори се появиха слухове за брак и деца. Вместо това обаче двамата са сложили край на връзката си.

Илия Павлов-младши се раздели с гаджето си

Илия Павлов-младши се раздели с гаджето си

Това се е случило преди няколко месеца – в средата на лятото. Двамата се скарали малко преди почивка в екзотичния супер курорт Канкун в Мексико.

Там влюбените били в компанията на родителите на София, които напълно одобрявали българинът да им стане зет. Малко след завръщането от почивката обаче двамата се скарали жестоко. Основна причина били различните им виждания за бъдещето. Илия отказал да стои като послушно гадже при любимата си в Америка и предпочел да се установи в Европа и да се развива в Швейцария.

Немалка роля за раздялата изиграла и Дарина Павлова, която като властна майка обича да се меси в живота на сина си.

Вдовицата настоявала синът й да не се обвързва толкова млад с брак и дете, а да се развива. Говори се, че от скоро София излиза с мускулест мачо, който живее в Боулдър. За разлика от нея Илия още не е намерил нова любов и прекарва времето си само с приятели, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар