Илия-Калоян Павлов купонясва с Дарина в Марбея (Фото)

Илия-Калоян Павлов купонясва с Дарина в Марбея (Фото)
5 (100%) 1 vote

Илия-Калоян Павлов и майка му Дарина се забавляват заедно в Марбея

Илия-Калоян Павлов вече успява да омайва девойките

Илия-Калоян Павлов и майка му Дарина се забавляват заедно в Марбея. Вдовицата на Илия Павлов и синът му са заедно в испанския курорт и по всичко личи, че си прекарват повече от добре. Мадам Мулти винаги е изтъквала, че държи децата й да я чувстват не само като майка, но и като приятелка.

Илия-Калоян Павлов с майка си Дарина

Илия-Калоян Павлов с майка си Дарина

Очевидно желанието й се е сбъднало, тъй като порасналият й наследник не се стеснява да ходи с нея по баровете и да я запознава с приятелите си. Младежът пристигнал в курорта направо от Колорадо, където следва биология в един от престижните местни университети.

Заедно с него пристигнали и най-близките му приятели, решили да се възползват от почивката си.

Присъствието на майката на Павлов-младши ни най-малко не смутило младежката компания като те дори с удоволствие обикаля из нощните заведения в компанията на Веселата вдовица.

Компанията не спирала да обикаля и заведенията по плажа през деня, като Илия-Калоян не криел доброто си настроение. Естествено, младият мъж набързо станал център на вниманието на девойките, още повече след като станало ясно, че е милионерски наследник, научиха от Hotarena.net.

Затова и използвали всеки удобен момент, за да увъртат около сина на Илия Павлов. Който само за последната година успя да се превърне в секссимвол, особено за съученичките си отвъд Океана. Илия-Калоян е не само много богат, но и красив, което си е неустоима комбинация.

За съжаление на родните златотърсачки, младежът не идва много много в България, така че шансовете им да го оплетат в мрежите си, са доста минимални.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар