Илиана Раева шашна с яйца-шедьоври за Великден (Вижте творенията на звездите)

Илиана Раева е перфектната жена, майка, баба и домакиня, грацията шашна с великденските си яйца

Илиана Раева е перфектна във всичко. Шефката на Федерацията по художествена гимнастика постига успехи не само в спорта. Но и в домакинството.

Тази година половинката на Наско Сираков изуми с великденското си творение. Тя боядиса яйца-шедьоври и показа завидни способности и в тази дейност.

Илиана е от дамите, които са много ангажирани. Но винаги намират време да зарадват близките си. Преди няколко дена бившето златно момиче бе по задачи в Милано. Но след като се върна веднага запретна ръкави да подготви великденския празник.

От снимките, които Раева публикува в социалната мрежа можем да се възхитим на творението й. И не само, че яйцата й са невероятно красиви. Но и тяхната бройка е направо внушителна. През ръцете й са минали точно 132 яйца, предават от  blitz.bg. Което си е направо рекорд.

Не случайно Илиана боядисва повечето яйца в златно. Част от тях раздава на своите златни момичета в залата по традиция.

За съжаление тази година останалите бг знаменитости са много пестеливи и не се хвалят как ще посрещнат големия християнски празник.

Единствено Катето Евро, която е щастлива баба на малката си внучка публикува снимка как малката се радва на писаните великденски яйца.

От чалгаджийките, които преди се надпреварваха коя по-красиви яйца ще боядиса сега е пълно мълчание. Само Мария показа, че е готова за празника със снимка в профила си.

От силиконовите бомби единствено Джулиана Гани се похвали с яйцата си. Джулката демонстрира, че не обича стереотипите. В произведенията й за Великден се мъдри едно бяло яйце на черни точки, което не може да се причисли към традиционните. А с останалите като, че ли малко е прекалила с шаренията.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.