Илиана Раева попиля Божинов заради Николета в „Папараци“:Срамота е, че се прочу с плеймейтки, вместо с голове!

Гласувайте за статията

Илиана Раева попиля Божинов заради Николета в „Папараци“

Илиана Раева попиля родните футболисти, че се фукат с плеймейтки и модни аксесоари, вместо с постижения на футболния терен. На прицела на златното момиче попаднаха някои от най-известните имена във футбола, като Божинов и Ники Михайлов.

Въпреки че не ги назова поименно, Раева даде ясно да се разбере, че пиарът и постоянното им присъствие в медиите, според нея бележат срамно петно върху футбола. „Срамота е, че днешните футболисти са по-известни с плеймейтките, парите, заведенията и бижутата, с които се кичат, а не с футбола. За мен те не са футболисти“, заяви още Илиана Раева.

Според нея, много от родните спортисти са се прочули не с възможностите си в спорта, а с любовните си завоевания. „Не разбирам тази мания да си в пресата, да си под прожекторите“, заяви още Раева.

На всички стана ясно, че златното момиче говори за едни от най-популярните имена в спорта, а именно за Валери Божинов и Ники Михайлов. Допреди година-две и двамата бяха най-одумваните спортисти у нас и то не заради спортните им кариери.

Според Илиана Раева, която също е омъжена за футболист, по-старото поколение е имало други ценности. „Стани известен с головете си, пък тогава се хвали. Нито Наско, нито някой от неговите съотборници от миналото, някога е парадирал с възможности. Те дори не искаха да са под прожекторите. Днешните искат да приличат на Бекъм и Роналдо. Да, ама Бекъм е име в спорта с постиженията си, а едва след това с връзките, парите и стила си. Роналдо също. Това, че носиш гел или помада, не те прави футболист. Правят те успехите ти на терен“, допълни още Илиана Раева, намеквайки и за Николета.

Илиана Раева попиля Валери Божинов и Николета в "Папараци"

Илиана Раева попиля Валери Божинов и Николета в „Папараци“

Двете с Венета Райкова се разбраха и с половин дума. А възможността да жегнат бившата тв водеща, не остана незабелязана от мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар