Илиана Раева на ваканция с внучката в Гърция (Гимнастичката показа топ форма на плажа)

Гласувайте за статията

Илиана Раева на ваканция с внучката, показва топ форма на плажа

Илиана Раева и семейството й заминаха за слънчева Гърция на почивка. Семейството на Наско Сираков реши да отдъхне от жегите и избра южната ни съседка за морска ваканция. Спортното семейство обаче не пропусна да вземе и най-важния член на фамилията — малката им внучка Илиана, която изглежда най-много се забавлява на почивката с баба и дядо.

Щастливото семейство се забавлява да тича край брега, да играят на гоненица и да се забавляват, пише „България днес“. Илиана не пропусна за пореден път да събере погледите, като показа отново топ форма.

Въпреки че вече е баба и гони 60-те, гимнастичката изглежда толкова добре, че кара доста по-млади момичета да й завиждат за фигурата.

Със семейство Сиракови са още и дъщеря им Виолета с мъжа си Георги, които също разпускат край морето. Двойката обаче охотно е предоставила на Илиана и Наско грижите около малката си дъщеричка, за да могат да си починат пълноценно.

Междувременно морските снимки на Илиана Раева спечелиха възторжените коментари на куп фенове. „Изглеждаш невероятно!“, „Страхотни сте!“, „Прекрасни“, пишат въодушевени почитатели на гимнастичката.

Бившето „златно момиче“ продължава да демонстрира очарование дори и като баба. Всъщност, самата Илиана Раева сподели, че тази титла я носи с най-голяма гордост. В интервю с Венета Райкова, за предаването „Папараци“ преди няколко месеца, гимнастичката призна, че малката й внучка е най-голямата й радост и най-голямата й гордост. Освен това общуването с нея просто я подмладява и тя се чувства по-щастлива и по-пълноценна от всякога.

Илиана Раева на море с внучето, показа топ форма на плажа сн. Фейсбук

Илиана Раева на море с внучето, показа топ форма на плажа сн. Фейсбук

Що се отнася до Наско Сираков, той също показва невероятна спортна форма. Бившият футболист не само е отслабнал, но и изглежда в чудесно здраве. Няма съмнение, че тичането след малката им внучка и игрите с нея поддържат и двамата не само във форма, но и ги подмладяват, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар