Икономка на Гущеров за развода му с Мария: Той се напиваше и я биеше! (Уникални разкрития)

Гласувайте за статията

Бивша икономка на Християн Гущеров направи пикантни разкрития за живота му с Мария

Християн Гущеров се е напивал редовно и е посягал на Мария по време на брака им! Това разкри негова бивша икономка, пожелала да запази името си в тайна.

Пред „Таблоид“ Б.Г. разкрива, че вината за провала на брака е изцяло на богаташа. Който направил живота на певицата буквално невъзможен.

Християн Гушеров системно злоупотребявал с тонове спиртни напитки, които си поръчвал от прислугата или лично от фирмените магазини в интернет. „Всяка сутрин от етажа изнасяхме по 3-4 празни бутилки с марково пиене, които той, по-често сам, отколкото в компания, излочваше вечерта”, продължава със сензациите екс хигиенистката на голямата хасиенда в полите на Витоша. Младият милионер изпивал индустриално количество уиски и водка, а наквасил ли се, ставал просто непоносим.

Мария пък от години увещавала мъжа си да потърси професионална помощ за състоянието си и все по-трудно търпяла наливанията му нощем. В последната година, преди да се стигне до развода, тя и дъщеричката й Марая се наложило да спят в отдалечена от неговата стая, защото Християн си позволявал да става и агресивен спрямо тях. Говори се, че в пиянски изблици наследникът на супербогатата фамилия си е позволявал дори да вдига ръка срещу крехкото миньонче, като при един от соловите запои тръгнал да замахва с тежък кристален пепелник по Мария, пред очите на невръстното й момиченце.

„Като се напиеше, я наричаше с какви ли не обидни думи, като „курва” бе най-изисканото”, свидетелства икономката.

Скандалите били толкова силни, че веднъж съседи се обадили на 112.

Проблемите започнали около година след пищната сватба. Нееднократно Мария Кирова, както е моминското име на певицата, била предупреждавана и деликатно, и съвсем открито както от прислужници в имението, така и от бивши бизнес ортаци на Християн, че той има сериозни проблеми с пиячката и че трябва да бъде контролиран.

„Тя беше толкова високомерна спрямо нас, че ни отказа да общуваме с нея още на втория месец”, споделя икономката.

Изпълнителката започнала да се оплаква и от друг проблем след време – липсата на секс у дома. Християн се напивал толкова безпаметно, че не смогвал да си изпълнява съпружеските задължения и лека полека страстите помежду им с Мария тотално угаснали. Певицата нееднократно през годините е признавала, че много иска да роди дете на Хриси, но преди да се изнесе от „Бояна” и да приключи брака си с него, вече тотално била загубила надежда за втора рожба, а още по-малко от него.

Гущеров и МарияВ крайна сметка, преди няколко седмици икономката Б.Г. била уволнена от младия Гущеров. Християн не могъл да й прости, че разказала на баща му Добромир Гущеров всичко, на което е станала свидетел в богатския дом. Таткото също настоял, че сина му трябва да започне лечение на алкохолната си зависимост. Милионерът обаче бил убеден, че сина му бил тласнат към алкохола от невярната си съпруга.

Както вече стана ясно, Мария ще е сред звездите в новия сезон на „ВИП Брадър”, който започва тази вечер от 20 часа в ефира на Нова телевизия. Певицата е склонила да участва в шоуто срещу хонорар от 250 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар