Изхвърлиха Тамара Георгиева от Мис Свят! Организаторите искат на финала Йовита Георгиева

Изхвърлиха Тамара Георгиева от Мис Свят! Организаторите искат на финала Йовита Георгиева
5 (100%) 1 vote

Тамара Георгиева беше изхвърлена от надпреварата за Мис Свят

Организаторите на Мис Свят официално са заявили, че не искат Тамара Георгиева на финала

Изхвърлиха Тамара Георгиева от Мис Свят! Скандалната носителка на короната за най-красива българка за 2017 година е нежелана на световния конкурс! Вместо нея организаторите искат да видят първата й подгласничка, красавицата Йовита.

От централата на проявата в Лондон са пратили неформално питане дали може втората в БГ надпреварата – Йовита Георгиева от Бургас да се яви на шоуто по красота вместо Тамара.

В централата не одобряват, че името на победителката се свързва със скандали. Затова и отправили питане дали може да се избегне присъствието на подобна участничка и тя да бъде пратена на друга проява, а втората да се яви на световния.

Тамара Георгиева ЙовитаОще с избора на Тамара се развихри скандал. Някои я обвиняваха, че носът й е прекалено голям, няма фотогеничност. А почти всички членове на журито отрекоха да са давали своя глас за Тамара. Стигна се до там, че изборът на миската бе даден на прокурор.

Пред „Телеграф“ представителят на конкурса „Мис Свят“ за България Страхил Гановски каза:

„Някой нещо се е объркал в световната централа. Да, от там ми се обадиха и питаха за скандала. Аз им обясних обаче, че Тамара така и така не може да отиде на Мис Свят, защото на Мис България не се избират участнички за нито един световен конкурс.Ние правим отделна надпревара, на която се избират представителки за Мис Свят и Мис Вселена. А за Йовита съм съгласен, че е много красива и би ни представила с успех на Мис Свят. Бих й дал и без конкурс правото да участва там, но не знам какви са договорите й с Мис Българя и дали тя би се съгласила“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар