Изхвърлиха Николета Лозанова от реклама след куп оплаквания на феновете (Вижте как я унижиха)

Гласувайте за статията

Гласът на Николета Лозанова се оказа твърде монотонен и дразнещ, особено за реклама по радиото

Николета Лозанова отново попадна в епицентъра на скандала. Красавицата за пореден път се оказа трън в очите, или по-точно в ушите, на фенове, които в конкретния случай се явяват като слушателска аудитория на няколко от най-известните български радиа.

Става дума за реклама на фирмата за почистване „Бонанза Бачорски“ с участието на именитата брюнетка. Аудио изявата на Лозанова успя да предизвика поредица от оплаквания, идващи от страна на почитатели на медиите „Сити“, „Енерджи“, „Радио 1“ и „Вероника“.

Че е възникнал някакъв проблем, сигнализира във Фейсбук профила си собственикът на компанията – Даниел Бачорски, трогнал хиляди зрители с участието си в риалити предаването на Нова телевизия „Шеф под прикритие“. Бизнесменът пусна и видео кадри, от които става ясно какво точно е съдържанието на рекламата – неколкократното повтаряне от устата на Ни Ло на имената: „Николета Лозанова. Бонанза Бачорски“.

Николета Лозанова

Снимка: ХотАрена

Ето какви уточнения направи Даниел Бачорски за скандала, както и причините, поради които изобщо е възникнал такъв:

„Скъпи приятели, ползватели, обитатели, радиослушатели и секакви нагреватели.

Днес получавам обаждане от Групата с радиата:

– Дани, здравей.

Извинявай, ама трябва да ти го кажа – толкова оплаквания имаме от рекламата с Николета Лозанова, че счупихме всички рекорди! Мисля, че някой ще запали радиото и ще трябва да те помоля да я спрем!

– Добре де, не разбирам. В рекламата не се крещи, не е нахална и дразнеща. Какво точно дразни слушателя в спокойния тон на Николета Лозанова.

– Мисля, че я мразят.

Сега мисля да направим една телевизионна реклама с Николета, в която да стои по бански с настръхнали зърна и да е на екрана през цялото време в близък телесен план.

Да текат и мъжки, и женски лиги и да има семейни скандали всяка вечер“.

Часове след като написа това, Бачорски уточни, че в ефира на въпросните радиа отново тече реклама на „Бонанза Бачорски“, но съвсем различна и с друг глас зад кадър.

„Ми тъпа ти е рекламата, братле. И не щото е Лозанова, а щото повтаря като малоумна, едно и също.“, „Николета не е обект на завист, а на досада. В доста случаи, хората се умориха да им се втълпява, че това е добрият и правилен начин на живот“, „Много ясно. Никой не иска да Чува дразнещия й глас“, категорични са онлайн потребителите, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар