Изхвърлиха Мис Дупе Кристина Димитрова от Мисис България (Всичко за унижението)

Гласувайте за статията

Мис Дупе Кристина Димитрова беше позорно натирена от надпреварата за Мисис България

Носителката на титлата „Мис“ и участничка в „Мастършеф“ Кристина Димитрова бе дисквалифицирана от надпреварата за титлата „Мисис България“, твърдят запознати. В конкурсната вечер тя не се появи, а от организацията не дадоха точен отговор защо липсва, но светските хроникьори твърдят, че именно титлата й най-красиво дупе й е изиграла лоша шега.

Мис Дупе Кристина Димитрова

Снимка: БТВ

Новите носителки на титлата „Мисис България“ са четири: Гери Михалева от Варна – фитнес инструктор с три деца, Мариета Захариева от София – с едно дете и 4 висши образования, Моника Минкова от Враца – майка на две момчета, има собствен бизнес в сферата на красотата и Валерия Стефанова от Хаскова – майка на едно момиченце на 2 години, има собствена правна кантора в Англия. Титлата „Майка на България“ пък бе присъдена на Веселка Маринова – победителката от миналогодишния риалити формат „Фермата“, пише „Телеграф“.

Повече от 500 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 20 финалистки. за първа година в продължение на 20 дни всички можеха да гласуват, за да изберат тяхната победителка онлайн – Елисавета Ангелова от Бургас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар