Изхвърлиха Луна от Биг Брадър, удари Захажаева (Всичко за екшъна)

Изхвърлиха Луна от Биг Брадър, удари Захажаева (Всичко за екшъна)
5 (100%) 1 vote

Луна беше позорно натирена от Биг Брадър Most Wanted

Луна изхвърча от Къщата след като удари Людмила Захажаева

Луна изхвърча от Биг Брадър Most Wanted само четири дена преди големия финал на шоуто. Застарялата поп фолк звезда беше позорно натирена от звездния риалити формат, тъй като си позволи да наруши основно правило в Къщата – да не посяга на друг съквартирант.

Тя си изпусна нервите и удари Людмила Захажаева. Която за пореден път я провокира с думи и обиди. Всъщност Луна за втори път проявява физическа агресия, след като още в началото ритна рускинята.

Този път продуцентите бяха безкомпромисни и изгониха певицата от формата. След като чу присъдата на Големия брат фолкаджийката напусна къщата, без да каже и дума на останалите съквартиранти. Те пък отбелязаха с луда радост тръгването й и не дори не станаха от креслата си, за да я изпратят.

ЛунаДо екшъна се стигна след като Динко счупи очилата на Луна, което доведе до нейната агресия. Биг Брадър порица ямболията за действията му и обясни, че ще удържи в десеторен размер стойността на очилата на певицата от неговия хонорар.

Въпреки че Динко първоначално се притесни, че губи пари, бърза справка в интернет магазин показа, че очилата на забравената изпълнителка на „Бягайте, крачета” струват 6 лева, така че ямболията ще олекне със смешна сума, предават от hotnews.bg. Луна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар