ИЗТРЕЩЯВАНЕ! Пращат ВИП-овете в психото! (ВИДЕО)

Свидетели сме на масова лудост в Къщата

 

Зрителите се хванаха за главата от гледката, която разкрива видеото по-долу. Съквартирантите са изтрещели тотално!

Така звучат коментарите на мнозина, които буквално се шокираха от нестандартните им начини за забавление. На звездните участници явно все повече им липсва външния свят и вече си показват рогата.

Съквартирантите взеха да изтрещяват
Съквартирантите взеха да изтрещяват

В момент на лудост те започнаха да скачат, да дерат гърла, пеейки, да се блъскат и отстрани изглеждат като „превъртели туземци”, пишат потребителите в интернет. Какво да се прави, напрежението все някъде трябва да избие, а напоследък скандалите зачестяват. Няма какво да им се чудим и като са замислим по-добре да ги гледаме в тази светлина, отколкото как се драчат по цял ден за дреболии. То не бяха сблъсъци между пушачи и непушачи, то не бяха дами срещу кавалери, то Бони срещу Ники…Писна ни, стига!

Не, че ще има значение нашето мнение, от тук нататък в Къщата няма да става по-весело, а напротив – нищо, че Къци вече се сдоби с китара и дрънка денонощно. На Марияна пък и това не й се хареса.

Трудно е да се съжителства с много хора, а нашите ВИП-ове се оказва, че не са от най-толерантните. Ще видим още с какво ще ни изненадат, освен с буйстване като маймуни в джунглата.

1 коментар
  1. Theodora казва

    Ами като ви е писнало, защо ги гледате тогава? :D:D:D:D::D

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.