март 28, 2024

Изритаха Рая Пеева от „Преди обед“ заради…

https://kliuki.net/kliuki/izritaha-raya-peeva-ot-predi-obed-zaradi/167004 Kliuki.net
Изритаха Рая Пеева от „Преди обед“ заради…

Така и не става ясна причината за отсъствието й
Оказва се, че Ергенът Виктор Стоянов се е уредил с рубрика в предаването Преди обед по bTV.

След като стана ясно, че той е едно от новите лица в предаването прави впечатление, че изявите на Рая Пеева намаляха драстично. Мълвата носи, че тя спира работата си в предаването, но така и не става ясна причината за отстраняването й.

Първата стъпка към новото му поприще бе направена преди няколко месеца, когато Виктор Стоянов напусна работата си във фитнеса. Макар тогава той да не разясни с какво смята да се занимава занапред, засиленото му лансиране от страна на bTV подсказваше, че медията ще го вземе под крилото си. Миналата неделя тези подозрения бяха потвърдени от телевизията.

Те обявиха, че Виктор Стоянов е станал лице на нова рубрика в „Преди обед“. На свой ред Ергенът отбеляза, че рубриката му ще бъде динамична и много различна от наложения образ. Той обеща рубриката му да бъде предизвикателна не само за зрителите, а и за самия него.

Ергенът подчерта, че участието му няма да бъде само една поредица, а ще сменя различни роли – социални, артистични, ще премери границите на собствената си устойчивост и любопитство.
Не крие, че вярва, че с екипа на предаването ще успеят да създадат интересно съдържание, което освен забавно ще е и поучително.

От последното уточнение става ясно, че очевидно Виктор Стоянов няма да има кой знае какво участие в определяне на съдържанието на рубриката, а ще разчита за него на хората, оставащи зад кадър.
Освен него в предаването има и други непознати до момента лица, а все по-намаляващото присъствие на Рая Пеева не прави впечатление на никого. Предполага се, че намаляващите й изяви ще изчезнат постепенно с времето.

Припомняме, че актрисата влезе в предаването през 2020 г., когато актьорите бяха изправени пред сериозно изпитание заради затворените покрай пандемията театри. За никого не е тайна, че продуцентът на предаването Георги Тошев е близък приятел на семейството на Рая Пеева. Той я покани като ко-водещ в предаването, но Рая Пеева се сблъска с як хейт от страна на зрителите, които я обявиха за връзкарка.

С времето обаче тя се показа, че се справя повече от добре и bTV започна да я лансира и в други предавания. Дори й повериха воденето на новогодишната програма. Затова беше голяма изненада, когато от есента на миналата година тя взе да се появява все по-рядко в компанията на Десислава Стоянова и Сашо Кадиев, а сега напълно отсъства.

Вероятната причина за това е фактът, че младата актриса така и не можа да се избави от прозвището „скандална“ покрай историите й с Явор Бахаров, който преди време бе обвинен, че я е пребил на публично място. Въпреки множеството му проблеми, Рая не се отказа от него. Именно поради тази причина продължават да я сочат с пръст като „лошо момиче“, а това е в ярък контраст с консервативния имидж на медията.

Разбира се не е изключено и тя сама да е пожелала да бъде сведена до минимум работата й в телевизията, предвид факта, че пандемията започна да отшумява и по всяка вероятност актьорските й ангажименти са се увеличили.
Източник: Уикенд