Изписаха Александра Богданска от болницата, близките й я скриха от света

Изписаха Александра Богданска от болницата, близките й я скриха от света
4 (80%) 1 vote

Александра Богданска е напуснала болничното заведение, в което постъпи след нервния срив, и сега ще продължи лечението си у дома.

Преди дни стана ясно, че нервите на Александра Богданска не са издържали на жестоката гавра, на която бе подложена след разкритията на Даниел Петканов за нея и тя е потърсила медицинска помощ. С линейка е била откарана в полусъзнание в специализирана болница, където да се погрижат за психичното й здраве. След като лекарите са овладели първоначалната криза и са стабилизирали състоянието й с тежки успокоителни, моделът е била изписана за домашно лечение.

Александра Богданска вече е в дома си в Благоевград, но близките й са я скрили от света и не позволяват никой, освен тях, да припари до нея. Красавицата не излиза от вкъщи и все още е в доста тежко психично и емоционално състояние. Приятелите, която са я виждали, споделят, че тя никак не е добре, изпаднала е в тежко отчаяние и депресия, само плаче, няма желание нито да се храни, нито да живее.

За да превъзмогне травмата, на Алекс са й изписани силни медикаменти, които трябва да се приемат скритно, за което следят близките й, бдящи неотлъчно до леглото й. Те се притесняват да не стори някоя глупост като да си посегне на живота и за това не я изпускат от очи. Освен това се опитват всячески да я предпазят от информация от външния свят за нея, която може да влоши състоянието й, пише bgdnes.bg.

Александра Богданска е в изолация и депресия

Александра Богданска е в изолация и депресия

Точно по тази причина на красавицата й е забранено да влиза в интернет, където все още не е затихнала гаврата по неин адрес на основата на снимките, които Даниел Петканов публикува. Все повече обаче стават защитниците на невярната девойка, който са на мнение, че действията на Лудия репортер са недопустими и дори подсъдни. Близките на Александра Богданска също скочиха на Дани и го обявиха за комплексар, но досега не са дали отговор дали ще повдигнат обвинение срещу него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар