Изненада! Хазал Кая се събра с Алихан от „Безмилостен град“ (Актьорите неочаквано близки)

Хазал Кая и Онур Туна се събраха

Романтична снимка на Хазал Кая и Онур Туна от „Безмилостен град“, предизвиква фурор в мрежата. Известните актьори позират седнали край диван у дома, но без никакви коментари.  Кадърът веднага взриви социалните мрежи и предизвика множество слухове. Най – любопитните дори попитаха звездите, дали случайно не се е родил някой нов романс. Или нещо друго.

Оказа се обаче, че зад снимката няма нищо романтично. Двамата просто замислят нов проект.

Звездата, която направи големия си пробив в тв сериалите с проекта „Забранения плод“ в който си партнира с Къванч Татлату, трайно затвърди славата си в киното с участието си в сериала „Огледален свят“. Следващите й роли само затвърдиха успеха й, докато накрая си партнира с Буура Гюлсой в сериала „Гост“.

Неочаквано обаче тя засне и нов проект, без да бъде анонсиран предварително. В края на 2020, тя засне лентата“ Какво се случи с мен?“, заснет през 2020-та година. Лентата обаче излезе преди дни и именно сериала е в основата на снимките й с Онур Туна, пише televizyongazetesi.com.

А повод за публикуването на снимката беше въпросът от онлайн лексикон „Какво мислиш за това винаги да имаш красиви партньори?“ Отговаряйки на въпроса по следния начин, Хазал Кая се похвали:

„Момчета, момчетата с които играя са винаги красиви. Наистина. Не знам как, но винаги ми се случва. Моите партньори са страхотни. И много сладки хора, не само привлекателни. Мога да кажа за всичките си партньори, че са най-готините хора на света. И са трудолюбиви и много талантливи. Те не са там за нищо. Би било несправедливо към тях просто да ги нарека красиви.“

Хазал Кая и Онур Туна пак заедно сн. Инстаграм
Хазал Кая и Онур Туна се събраха сн. Инстаграм

Актрисата призна, че да работи с Онур Туна е било огромно удоволствие за нея. И скорошната им среща отново е във връзка с нов проект.
Междувременно в телевизионния лексикон Хазал разкри, че е била мамена в любовта. Гимназиалното й гадже й кръшкало с друго момиче, което много я наранило, когато разбрала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.