Изненада! Хазал Кая и Чаатай Улусой превзеха Холивуд (Двойката засенчи Брад и Анджелина)

Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд

Звездите от „Огледален свят“ Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд. Според последните новини около двамата актьори, те са поканени от една от най-големите американски агенции за участие в нов хитов сериал в Лос Анджелис.

Преговорите около новата суперпродукция бяха замразени заради пандемията, но с отслабването на ковид – мерките, мениджърите на двете звезди подновили разговорите с продуцентите. Двамата подписаха договори с агенция UTA – агенцията, която изстреля звезди като Анджелина Джоли и Брад Пит, още през 2018-а година, но заради епидемичната обстановка ситуацията се влоши и те бяха оставени да чакат. И според някои слухове имат всички шансове да се превърнат в новите любимци на Америка. Че дори и да изместят бившата златна двойка, чийто развод продължава да е сред най-скандалните в шоубизнеса.

Към днешна дата обаче се говори, че двамата са поканени за участие в нов суперхитов проект и ще получат главните роли в сериала. Хазал, която бе гост в тв предаване, отказа да даде подробности и да разкрие повече по темата. Само сподели, че с колегата й от „Огледален свят“ ще си партнират в лентата, пише superhaber.tv.

Двамата актьори се превърнаха в любимци на публиката и продуцентите с участието си в сериала „Огледален свят“. Лентата разказваше за богато момче с проблеми и бедно момиче, което мечтае за приказния принц, но вместо това забърква истинска каша. В края на поредицата Хазал напусна заради проблеми с диабета, а Чаатай опита да продължи с поредицата „Пътят на Емир“.

Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд сн. Фейсбук
Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд сн. Фейсбук

Само след 10 епизода проекта беше спрян, а актьорът се насочи към други проекти. Феновете им отдавна искат да ги видят отново заедно на екран, но засега поне няма изгледи това да се случи. Улусой играе в хитова историческа драма за „Нетфликс“, а Кая дели времето си между първородния си син и сериала „Нощ“ в който в момента играе.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.