Изненада! Синът на Дарина Павлова хвана гората (Илия-Калоян заряза лукса, спи в палатка)

Гласувайте за статията

Синът на Дарина Павлова хвана гората

Вместо да обикаля луксозните хотели и да се среща с влиятелни инвеститори, синът на Илия Павлов хвана гората. Наследникът на Дарина Павлова и покойния шеф на „Мултигруп“, показа, че умее да се забавлява. При това не се притеснява да зареже лъскавия и бляскав живот, който майка му му осигурява и да хване гората.

След като завърши един от най-престижните колежи в Европа, Илия — Калоян се зае да се учи на бизнес управление, за да поеме един ден семейната империя от майка си. Но докато Дарина предпочита да се глези с луксозни почивки из изискани хотели на екзотични дестинации, децата й предпочитат дивия живот.

Илия — Калоян избра да отдъхне около празниците с приятели, като замина за фестивала Коачела. Там младежът спа на палатка, прекарвайки няколко дни като истински хипар — на открито, в спален чувал и почти без никакъв контакт с модерната цивилизация.

Както е известно, Коачела има за идея да възроди хипи движението и събира звезди от цял свят за няколко поредни дни на фестивала на открито. За Илия — Калоян това изглежда е ново изживяване. Обичайно, младежът предпочита да се забавлява зимата на най-луксозните ски курорти, а лятото отсяда в скъпите вили на свои приятели по Средиземноморието или друг баровски курорти. Този път обаче той предпочете да се забавлява като истински спартанец – на открито, с приятели, пише hotnews.bg.

Откакто годеницата му го заряза едва ли не пред олтара, Илия — Калоян предпочита да прекарва времето си в мъжка компания. Наследникът на Дарина Павлова досега не е представил нито една нова млада дама, която да е привлякла вниманието му.

Синът на Дарина Павлова хвана гората сн. Инстаграм

Синът на Дарина Павлова хвана гората сн. Инстаграм

Няма съмнение, че кандидатки за булки не липсват, още повече, че младежът не само е сред най-богатите наследници в Европа, но и сред най-привлекателните. Въпреки това, нито една досега не е успяла да задържи вниманието му. Нито сърцето му за дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар