Изненада! Принц Уилям сгоди Мария Шарапова (Подробности)

Гласувайте за статията

Принц Уилям запознал Мария Шарапова с годеника й

Принц Уилям сгоди Мария Шарапова. Британския престолонаследник се оказа главен виновник за годежа на руската тенис звезда. Тя наскоро се сгоди за Александър Гилкес, който е сред най-добриятели приятели на бъдещия крал на Англия.

Двамата се познават от ученическите си години и бяха много добри приятели и след като завършиха училище. Уилям и Хари дори присъстваха на първата сватба на собственика на веригата галерии за модерно изкуство, а освен това са виновни и за срещата му с Мария Шарапова.

Само преди часове тенисистката сподели новината в социалните мрежи. Тя и британския милионер са заедно от 2018 година. Хубавата рускиня съобщи за годежа си най-напред в Инстаграм, при това с много загадъчно съобщение.

„Казах „Да“ още първия ден, когато се запознахме. Това беше нашата малка тайна, нали?“, пише тя под общата им снимка.

Гилкис е добре познат в хайлайф средите. Роден е в Лондон и произхожда от много богата фамилия. Баща му е уважаван стоматолог, а майка му е преподавателка от Оксфорд. Следвал е в известен университет и се движи именно сред хайлайф средите. А сред най-близките му приятели са принцовете Уилям и Хари. Основният му бизнес е веригата галерии за съвременно изкуство „Пейс“, които се разполагат в различни модни столици като Ню Йорк, Рим, Лондон, Сеул и други крайща на света.

Честито! Мария Шарапова се сгоди сн. Инстаграм

Честито! Мария Шарапова се сгоди сн. Инстаграм

Гилкис има един неуспешен брак зад гърба си. Той беше женен за дизайнерката и стилистка Миша Ноно, но двамата се разведоха неотдавна. Миналата година красавицата дори се омъжи втори път, а Меган и Хари бяха на сватбата й. Шарапова пък беше сгодена за словенския спортист Саша Вуячич, но двамата развалиха годежа дни преди сватбата. С Гилкис тя се запозна покрай принц Уилям скоро след раздялата с тениниста Григор Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар