Изненада! Преслава се появи на рождения ден на бившия си (Фото)

Изненада! Преслава се появи на рождения ден на бившия си (Фото)
4 (80%) 2 votes

Преслава изненада всички, като поздрави бившия си с песен за рождения ден

Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден в пловдивско заведение, където случайно или не се оказа фолк певицата Преслава.

Двамата често са заедно по партита, което даде повод преди време сериозно да се заговори, че са имали връзка. Специални отношения между двамата така и не бяха доказани официално, но в момента са и невъзможни, тъй като и двамата са обвързани и имат деца. Преслава не пропуска да поздрави рожденика, като пя специално за него, а в купона се включва и чалга легендата Сашо Роман. Двамата изпълнители спретват неочакван дует за кеф на футболиста на „Берое“, който си прави селфита с изпълнителите и снима видео от специалния момент.

Преслава и Мартин Камбуров

Снимка: Инстаграм

В празненството се включва и великанът на цигулката Атанас Славов – Мравчо. Той умело акомпанира на Преслава и Сашо Роман докато двамата вият гласове. Изпълнителите предпочитат да пеят седнали на местата си, вместо да застанат на сцената, но въпреки това се получава силен купон. Дори нападателят се опитва да припява на гласовитите си приятели, както му се получава добре, писа „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар