Изненада! Няма да повярвате кой е Гарванът в Маскираният певец (Гала го издаде – Подробности)

Изненада! Няма да повярвате кой е Гарванът в Маскираният певец (Гала го издаде – Подробности)
4 (80%) 1 vote

Гарванът в Маскираният певец е най-голямата мистерия в шоуто

Един от най-потайните образи в хитовото шоу на Нова телевизия – „Маскираният певец“ е този криещ се под маската на Гарванът. До момента за него се спрягат най-много имена, сред които бяха тези на Жана Бергендорф, Тита, Крисия, Алекс Раева, Невена Цонева, Михаела Маринова, Рут Колева и дори Кристиян Костов.

През последният брой на шоуто Гала за първи път май ще се окаже на прав път, смятат феновете на продукцията. В предаването от събота водещата на „На кафе“ избухна с предположение, което до момента никой не предполагаше. „Мисля, че Гарванът е една изключителна певица, много талантлива, завършила е Музикалната консерватория.

Гарванът в Маскираният певец

Снимки: ХотНюз

Също както казва в подсказките на образа й е водила много битки в живота си, тя си е биткаджийка и наистина прави шоу на сцената щом се появи. Мисля, че това е Лейди Би“, заяви блондинката и буквално вкара в размисли зрителите на Нова в друга насока.

Твърде възможно е Гарванът наистина да е Лейди Би, която в последните години се изгуби от комерсиалната сцена. Най-вероятно обаче този образ ще бъде разкрит в последното предаване на „Маскираният певец“, тъй като към момента той буди най-много предположения и може да се обяви за истинската мистерия на шоуто, предават от hotnews.bg.

Снимки: ХотНюз

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар