Изненада! Мегз и Румен Рончев се събраха? (Вижте как се издаде тя – Фото)

Изненада! Мегз и Румен Рончев се събраха? (Вижте как се издаде тя – Фото)
2.5 (50%) 2 votes

Мегз и Румен Рончев май са подновили връзката си след скандалната си раздяла

Миглена Каканашева-Мегз избра Гергьовден, за да се похвали с нова кола. Дизайнерката напоследък е активна в социалните мрежи само по повод поредната разпродажба на дрехи от своите интернет магазини, но явно разхлабването на мерките я накара да се покаже в целия си блясък.

Новото возило обаче събуди спомените за най-известната кола на дизайнерката, която й донесе три години затвор условно, след като излъга, че е била открадната. Мегз не можела да плаща вноските по лизинга на джипа си и решила да измами застрахователите, като я обяви за гепена.

Мегз и Румен Рончев

Снимка: Инстаграм

Шашмата обаче бързо бе разкрита, а гаджето на Мегз дори се отзова в ареста. Двамата сътвориха истински цирк в съда, когато се гледаше мярката на Румен Рончев, който бе в компанията на и на тогавашната си съпруга, и на Мегз, която крещеше, че го обича. Този сблъсък с правосъдието дълго няма да бъде забравен и затова фенове на Мегз й напомниха да плаща редовно вноските на новата си кола, след като я видяха вчера.

Возилото повдигна й въпроса дали Каканашева и Рончев не са се събрали отново, защото от няколко дни бизнесменът джитка из Пловдив с червено Порше, а също от червена кола се показа и Мегз, пише Hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар