Изненада! Меган и Хари тайно от кралицата в Англия (Вижте защо се завърнаха)

Изненада! Меган и Хари тайно от кралицата в Англия (Вижте защо се завърнаха)
3.17 (63.33%) 6 votes

Меган и Хари тайно в Англия, но без срещи с кралицата

Меган и Хари се завръщат в Англия, но тайно от Елизабет Втора. Принцът и съпругата му ще посетят втората си родина след Коледа, но ще дойдат инкогнито и без много шум. Двамата дори няма да видят баба си — кралицата, тъй като ще са под карантина преди делото на Меган срещу британските таблоиди.

Въпреки че декларираха решителност да не се появяват отново на територията на кралството, двамата съпрузи са решили, че все пак по празниците могат да си позволят да се върнат в Англия. Те обаче няма да общуват с кралицата и принц Филип, тъй като не искат да излагат здравето им на опасност. За трети път Хари няма да празнува Коледа с роднините си — първия път беше в Афганистан през 2012 година, а след това миналата година почете празника с Меган и майка й в Канада. Сега херцогинята ще посреща празника в новия си дом в Санта Барбара, но веднага след това ще заминат за Лондон, където ще останат близо три седмици, пише „Дейли мейл“.

Двойката не смята да предприема каквито и да е публични изяви. И през цялото време смятат да се движат инкогнито. Нещо повече — Хари изрично настоял пред семейството си, да не бъде третиран като кралска особа, а като човек, който няма нищо общо с кралския двор.

Меган и Хари тайно в Англия сн. Инстаграм

Меган и Хари тайно в Англия сн. Инстаграм

Това е първо посещение на Меган и Хари след Брезкит. Изненадващо, двойката е решила да отседне в имението Фрогмор, което подариха неотдавна на Йожени и съпруга й. Меган дори нареди посред нощ да се изнасят мебелите, за да не се разбере за напускането им. Но явно семейството все пак е решило да си припомни щастливите дни у дома. Преди да избягат на другия край на света. Интересно как ли ще се спогодят двете двойки?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар