Изненада! Мария обяви: Спирам с пеенето, напускам Пайнер! (Певицата слиза от сцената, ще пише книга)

Гласувайте за статията

Мария обяви края на певческата си кариера

Мария обяви, че спира с пеенето. Фолк певицата се включи в Инстаграм, където призна, че слага край на 20-годишната си кариера на сцената. Тя повече няма да се изявява като изпълнител, но пък ще пише книга.

„Причината, поради която тази вечер потърсих вашето внимание, е, че от известно време мисля, че аз и сцената си дадохме най-доброто. Аз съм на 38 и връзката ми с вас заема по-голямата част от живота ми. В една от най-хубавите си години – и като песни, и като преживявания, взех сложното решение да се разделя като цяло с музикалната сцена. Към този момент усещам нещата по този начин. За тези 20 години успях да ви дам своя максимум.

Мария

Снимка: ХотНюз

Заедно постигнахме много, заедно, защото вие сте моята мотивация. Ако кажа, че дължа всичко на себе си, ще излъжа. Това не е никак лесно за мен. С помощта на много мои приятели и партньори, с които ще работим заедно, ще сложа едно ново начало в живота си, изпълнено с нови предизвикателства“, заяви Мария през сълзи.

Звездата разкри, че няма конфликт в решението й да се оттегли от Пайнер и се разделя с Митко Пайнера с най-добри чувства, пише hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар