Изненада! Мария Илиева бременна? (Певицата лъсна с подозрително коремче – Снимки)

Изненада! Мария Илиева бременна? (Певицата лъсна с подозрително коремче – Снимки)
4.4 (88%) 5 votes

Мария Илиева лъсна с подозрително коремче на наградите „Стоян Камбарев“

Певицата Мария Илиева май е на път да се присъедини към звездните мамита на 2020-та година. Певицата, която винаги е демонстрирала завидна топ форма, се появи с подозрително коремче на наградите „Стоян Камбарев“ в София.

Изпълнителката бе поканена като гост — участник на събитието, а освен това се превърна и в звездата на вечерта. Причината бе любопитно издутия корем на примата, който не се скриваше под сребристата й рокличка.

Това породи съмнения, че изпълнителката е бременна и очаква второто си дете. Изпълнителката вече има един син, който е на около 4 години и нищо чудно да е решила, че моментът е подходящ да роди отново. Не е ясно обаче кой е таткото на детето, тъй като тя грижливо крие личния си живот. В последно време името й се спряга успоредно до това на няколко известни музиканти, но най-вече във връзка с работни общи проекти. Слухове обаче гласят, че певицата има сериозен приятел, който живее в Америка. И именно заради него заминала, преди да избухне пандемията от коронавирус в САЩ със сина си. Малко по-късно тя обяви, че живее там и е много щастлива. Заради влошената здравна ситуация отвъд океана обаче, Илиева предпочете да се върне в България. А очевидно и бременността допълнително я притеснява и не желае да рискува там.

Що се отнася до самата Мария Илиева, певицата нито е потвърдила, нито е отрекла слуховете, че е бременна. Феновете й обаче са категорични, че този път примата не е напълняла, нито е изпаднала в депресия, както преди години.

Мария Илиева чака второ бебе? сн. You Tube

Мария Илиева чака второ бебе? сн. You Tube

„Стройна е като фиданка, има само мъничко коремче. Със сигурност е бременна“, коментират те. А други са изключително любопитни кой е таткото и кога ще е терминът й, в случай, че се окаже бременна. Предстои да видим, дали певицата ще издаде сладката тайна, която доскоро успяваше да скрие от всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар