Изненада! И Анелия си клъцна носа (ТОП 5 на звездите, които се окепазиха – Снимки)

Гласувайте за статията

И Анелия успя да си клъцне носа

Модата на „отрязаните“ носове превзе попфолк индустрията. Както изглежда, и Анелия не се стърпя да легне под ножа. След като голяма част от колежките ѝ драстично промениха визията си, една от някога най-естествените певици също си намали нослето. По всичко личи, че фолк дивата върви по пътя на тотално приключване с натуралния външен вид. Преди години единствено тя се отличаваше от другарките си по глас, като залагаше както на естественото излъчване, така и на липсата на кич в тоалетите.

И Анелия не се сдържа да клъцне носа си

И Анелия не се сдържа да клъцне носа си
Снимка: инстаграм

За съжаление, Анелия днес не е това, което беше. На практика хубавицата се превърна в една от многото, предпочитайки силикона, русите коси и бляскавите дрехи. По отношение на носа вече също е една от тях. Потребителите на социалните мрежи се оказаха неподготвени за подобна драстична промяна. Повечето ѝ фенове като че ли не одобряват решението ѝ. Макар певицата да се върна в отбора на брюнетките, новият ѝ нос значително я сближава с Преслава, Галена и пр. колежки. Не че ако беше руса, нямаше да прилича на Емилия и Камелия.

За жалост, чалга средите бълват певици, които се сбогуваха с „несъвършените“ си носове. Крак повлече Преслава, която безспорно заема първо място в тоталната промяна на вида си. Макар от корекцията ѝ да мина доста време, почитателите ѝ и до днес се възмущават. И реално престанаха да ѝ бъдат фенове, надявайки се все някога да преживеят фрапантната колаборация от зъби и нос. Благодарение на Преслава вероятно сменената физиономия на Емилия сякаш мина между капките. Някогашното весело момиче с що-годе лицеприятен нос вече го няма. Личат подобрения и по скулите ѝ, и по устните ѝ.

Камелия се похвали с новия си нос в социалната мрежа

Камелия се похвали с новия си нос в социалната мрежа
Снимка: Инстаграм

За капак изпълнителката се сдоби с двойничка в отбора на русите диви. Камелия успя да сащиса съвсем верните поддръжници на игривите ритми. Новият ѝ нос се стовари като гръм от ясно небе пред публиката. И сякаш приглуши блясъка от новите зъби на Галена. Някогашната естествена хубавица днес е приключила със старата си визия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар