Изненада! Емануела и Елвиса се събраха (Вижте как купонясват в нощен клуб – Снимки)

Пълен обрат в личния живот на певицата, събра се отново с Елвиса

Фолк звездата Емануела демонстрира отново близки отношения с бившия си Мартин Николов, който е по-известен в светските среди като Елвиса.

Скоро двамата бяха забелязани в компанията на още две двойки да купонясват в една от известните дискотеки на Студентски град. Малко след нула часа развеселената групичка зае едно от сепаретата в нощния клуб . А посетителите на дискотеката останаха като гръмнати, че виждат певицата с бившия й любим.

Да припомним на ония, които са забравили, че Емануела и Елвиса се разделиха заради изневяра от страна на столичния бохем. Самата фолк звезда заяви тогава, че сърцето й принадлежи на един мъж, но в никакъв случай не и на него.

В последствие се разбра, че певицата е много огорчена от изневярата и трудно ще преглътне факта, че друга е била интимна с Мартин. Въпреки, че твърдеше, че не таи обида към него.

Явно всичко вече е останало в миналото, защото двамата се държаха като влюбени и се забавляваха от душа и сърце. А Еми в един момент дори взе микрофона и не пропусна да попее.

Снимки: Инстаграм

В дискотеката на участие бе Ариа, която веднага забеляза веселата компания в сепарето и я поздрави. А на финала покани колежката си да изпее няколко песни. Емануела макар, че не беше на работа с удоволствие пя в приповдигнато настроение, предават от show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.