Изненада! Дженифър Анистън и Брад Пит с тайна сватба в Мексико (Всичко за втората им венчавка)

Изненада! Дженифър Анистън и Брад Пит с тайна сватба в Мексико (Всичко за втората им венчавка)
4.5 (90%) 2 votes

Дженифър Анистън и Брад Пит за втори път минават под венчило, за втори път сватбата ще е в Мексико

Дженифър Анистън и Брад Пит планират да си кажат „Да” за втори път. Слуховете, че са заедно се тиражират от месеци. Сега пък западните медии гърмят с новината, че ще се оженят отново и венчавката им ще тайна.

Бившите съпрузи отново са влюбени и искат помирението си да ознаменуват с повторна венчавка и то на брега на океана в Мексико, пише британският „British Mirror”.

Според източник на таблоида Брад Пит се надява да заживее отново щастливо с Джен, която е негова сродна душа.

Родителите на актьора са изключително щастливи от новото развитие в отношенията на бившите съпрузи. Особено майката на Брад, която много харесва бившата си снаха и винаги е смятала, че брака на сина й с Джоли е най-голямата му грешка.

Пак според  същия източник и Джен и Пит искат втората им брачна церемония да е много красива и романтична. Тържеството, на което двамата ще си разменят обети  няма да е пищно, а духовно. На него ще присъстват само най-близките им.

Изданието NEW WEEKLY!
съобщава за сватбата на първа страница

Да припомним, че Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха най-изненадващо през 2005 г, заради изневярата на актьора с Анджелина Джоли. С която сключи брак през 2016 година.

Информаторът на таблоида твърди, че през всичките тези години Джен не е преставала да обича бившия си съпруг, макар той да й разби сърцето като я напусна заради Джоли, пише makfax.com.mk.

Техните фенове по целия свят сега им стискат палци и се надяват най-сетне любимата им двойка да намери семейното щастие.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар