Изненада! Гери-Никол тренира за бебе (Певицата е готова да стане майка)

Гласувайте за статията

Гери-Никол определено живее на бързи обороти и се стреми да граби с пълни шепи от живота

Последната приумица на нашенската певица, която вдига на крака предимно подрастващите, е да става майка. Популярната русокоса дива си наумила идеята, след като сериозно се загаджи с Дани Илиев. Двамата вече имат зад гръба си цяла година любовни отношения. След като връзката им укрепна, те дори заживяха заедно в свое любовно гнездо.

Съвместният живот явно си казва думата и Гери-Никол взе, че зажадня за семейство и деца. На всичкото отгоре нейна близка приятелка била прясна-прясна млада майка, благодарение на което най-известната дупара у нас често дундуркала наследника ù. Както се казва, певицата разполага с информация и солиден опит от първа ръка. Тренировките на Гери с бебето довели и до следващата сериозна стъпка.

Новият член на заформящото се атрактивно семейство е чисто ново куче, порода кане корсо. Като същинска майка закрилница нахаканата дива кръстила домашния си любимец Дони. „Ела при мама, Дони!“, е най-честото изречение, което околните чували от звездата. Очертава се Дони да се превърне в доста голямо куче и да пази от добре по-добре гордата си стопанка. Самата тя се е бръкнала над 500 лева, за да се сдобие с „детенце“, при това верен пазач.

Както изглежда, семейната академия зове Гери-Никол. Популярната певица използва всяка възможност, за да тренира за желания наследник. Дали с истински бебета, или с куче, има ли значение? Всеизвестен факт е, че новоизлюпената „мама“ претендира, че не държи на общественото мнение. Колкото и да се опитва да го заобиколи обаче, последната мълва около нея неминуемо я свързва със сменянето на пелени. Разбира се, остава отворен въпросът дали Дани Илиев е съгласен с така развиващата му се връзка. „Много ми е хубаво с Дани! С никого не съм се чувствала така!“, цитира съвременната Жулиета hotarena.net, позовавайки се на „България днес“.

Готова ли е наистина Гери-Никол за бебе?

Готова ли е наистина Гери-Никол за бебе?
Снимка: secret.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар