Изненада! Берен Саат в гореща афера с Къванч Татлату (Всичко за любовната им драма)

Гласувайте за статията

Берен Саат в гореща афера с Къванч Татлату

Гореща афера избухна между Берен Саат и Къванч Татлату. Феновете на звездната двойка тръпнат в очакване да видят как ще се развие тяхната любовна история. Дали ще има фатален край, като романса им в „Забранения плод“, или този път ще зазвънят сватбени камбани.

От няколко седмици в съседна Турция, новината обикаля таблоидите. Първо беше слух, а по-късно стана ясно, че двамата наистина имат връзка. За огромно съжаление на светските хроникьори обаче, романсът се развива на синия екран. Тъй като са поканени да участват в общ проект, където са им поверени главните роли.

14 години след драматичния сериал „Забраненият плод“ Берен и Къванч отново влизат в образите на фатални влюбени. Екранната Бихтер обаче този път ще бъде по-дръзка и опасна, а Бехлюл ще има много по-драматичен характер.

Специално за новата си роля актрисата смени прическата си и грее със съвсем нова визия. А Къванч си пусна по-дълга коса, отбелязват почитателите им.

Не е известно какви ще хонорарите на звездите, но се говори, че снимките ще се правят в Ню Йорк и ще се излъчват по най-големият интернет гигант за стрийминг съдържание. И докато телеманите с нетърпение очакват новия проект, репортерите в Турция гадаят, дали телевизионния романс няма да стане истински. Преди години двамата усилено отричаха да има нещо между тях след снимките на първия им общ проект.

Берен Саат и Къванч Татлату отново заедно сн. Инстаграм

Берен Саат и Къванч Татлату отново заедно сн. Инстаграм

Татлату обаче по-късно призна, че макар и привлечен от Берен, двамата трудно биха устояли на предизвикателствата във връзката им, тъй като са еднакво амбициозни. Актрисата имаше подобен проблем и със съпруга си Кенан Доулу. Двамата почти стигнаха до развод, но се помириха и дори записаха общ албум. А музикантът се отказа от плановете си да свали съпругата си от сцената и да я върже край печката у дома.

 

Източник:ntv.com.tr

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар