Изненада! Бали Бей и Неджля от „Листопад“ чакат бебе (+ Първи снимки на бременната майка)

Изненада! Бали Бей и Неджля от „Листопад“ чакат бебе (+ Първи снимки на бременната майка)
3.8 (76%) 5 votes

Бали Бей чака бебе, Фахрие Евджен го дари с най-прекрасната новина

Неочакваното завръщане на Бали Бей в киното си има причина. Актьорът излезе от депресията и е тотално преобразен, а в очите му светят щастие и любов. Поводът е новината, че любимата му съпруга Фахрие Евджен очаква първото им дете. Актрисата от „Листопад“ и „С Русия в сърцето“ е бременна и съвсем скоро ще стане майка.

Очевидно бременността е едва в първите й месеци, тъй като по никакъв начин не й личи. Актрисата сама потвърди новината, като си пусна леко обработени снимки, на които изглежда с наедряло коремче. Само преди четири дни тя показваше върховна форма в социалните мрежи, а преди ден вече се представяше като бъдеща майка. И очевидно няма търпение наистина да се окръгли.

„Това е най-големият подарък за мен. Истинска благословия“, щастлива е Фахрие Евджен. Актрисата е на седмото небе и безкрайно се радва от новината, че двамата с Бурак ще стават родители. Йозчивит прекара доста тежки моменти, след като в семейството му се случиха някои мъчителни събития. Но новината за бебето от съпругата му, го върна към живота с нови сили.

За да осигури най-доброто лечение и всички удобства на съпругата си, актьорът е готов да работи ден и нощ. Той дори прие да се снима в нова мащабна продукция за Османската империя, но е забранил на жена си всякакви участия в тв проекти, които са твърде изтощителни за нея. „Мечтата ни е да имаме деца. Много деца“, споделят двамата в редица свои интервюта. По всичко изглежда, че желанието им най-накрая се е сбъднало.

Бали Бей и Фахрие Евджен стават родители снимки: Инстаграм

Бали Бей и Фахрие Евджен стават родители снимки: Инстаграм

По всяка вероятност актрисата е споделила със съпруга си по време на средиземноморската им ваканция. Както е известно двамата си организираха романтичен воаяж до Гърция и Италия. Актьорите са женени малко повече от година, а са във връзка от пет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар