Изненада! Анелия бременна? (Певицата със съмнително коремче на участие – Снимки)

Анелия се появи с подозрително коремче на последното си участие

Фолкпевицата Анелия се появи на последното си участие с подозрително коремче. Кожената пола не успя да прикрие издутия стомах на изпълнителката на „Дай ми още“.

Нейни почитатели на клубното участие започнаха да се суетят и побутват. Според тях Анелия е бременна и крие новината от медиите, тъй като не е прехвърлила първите рискови месеци. Остава загадка кой е осеменител на фолкпевицата, тъй като от доста време не е издавала с кой мачка чаршафите нощем.

Анелия бременна
Снимки: show.blitz.bg

След като скандалните снимки на Анелия от последното й участие се развъртяха в социалните мрежи, някои от феновете й на мнение, че любимката им е преяла и на това се дължи издутият стомах. Напълно е възможно да е била и в цикъл, тъй като се оплаквала преди няколко месеца пред приятелки, че има проблемен месечен цикъл, придружен с болки и подуване.

Фолкпевицата е на 37 години и има голяма дъщеря от любовта й с бизнесмена Коко Динев. Анелия винаги е казвала в свои интервюта, че иска да има още едно дете. Така и не намери подходящ баща за второ дете, но това може и да се е променило, след като се появи с подозрително наедряло коремче на участие, пише show.blitz.bg.

Снимки: show.blitz.bg
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.