Изненада! Алекс Раева бременна с второ дете? (Певицата видимо напълня, показа наедряло коремче)

Гласувайте за статията

Алекс Раева видимо е качила килограми върху някога перфектната си фигура

Алекс Раева май се гласи за второ дете. Звездата от детективския панел на „Маскираният певец” подозрително е напълняла в последните 2-3 месеца. Тя изглежда или като бременна, или като жена на хормонално лечение, чиято цел би могла да бъде предстояща ин витро процедура.

Доскоро стройната и спортна фигура на Алекс Раева в момента е неузнаваема. Звездата е качила поне десетина килограма от лятото досега, което е много подозрително за жена с нейната професия, която редовно се показва по телевизията. Тя е видимо наедряла в ръцете, краката и ханша, а някои от тоалетите, с които се появява в публичното пространство, разкриват, че и коремчето й се е заоблило. Това е странно на фона на бързината, с която преди време възстанови хубавата си фигура, след като роди своята дъщеричка от половинката си Любомир Палиханов. Момиченцето се появи на бял свят преди малко повече от две години. Известно е, че е било заченато с ин витро процедура. Майката стоеше далеч от общественото внимание почти през цялата си бременност, като си позволи да публикува снимки, които разкриват деликатното й състояние, едва броени седмици преди раждането. Много скоро след като роди обаче тя показва други снимки, от които личеше, че е отслабнала за отрицателно време.

алекс раева бременна

Снимка: Инстаграм

В продължение на близо две години след като стана майка, Алек Раева успяваше да запази идеалната си фигура. Само преди три месеца тя публикува в социалните мрежи своя снимка по бански, запечатала момент от игрите с дъщеря й на морския плаж заедно. След подобен кадър внезапното й напълняване няма как да не предизвика въпроси. Дали пък певицата не е бременна отново? Към момента формите й не са такива, че да може да се даде категоричен отговор на този въпрос. Възможно е просто да е напълняла. А нищо чудно и да е минала на хормонална терапия с цел нов опит за ин витро процедура. Алекс вече е на 41 години и ако иска да има второ дете, трябва да побърза. Не е изключено да е решила да дари с още един наследник своя мъж, писа Уикенд.

В случай, че певицата роди отново, това ще бъде четвърто дете за нейния избраник. Преди да се залюби със звездата, половинката й Палиханов имаше семейство и две деца – момиче и момче, които са тийнейджъри. Те отдавна се познават с Алекс и малката си сестричка, която тя роди. Според слуховете, когато детето се е появило на бял свят, майка им все още не се била срещала със своята наследница в леглото на бившия си съпруг. Но тъй като звездата се премести да живее в Благоевград, където е и предишното семейство на Палиханов, най-вероятно вече имали възможност да се срещнат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар