Измама с концерт на Азис!

Гласувайте за статията

Заведението се казва Club 34 и Азис дори не е чувал за него

Из цялата австрийска столица могат да се видят плакати за събитието.

Предприемчиви тарикати решиха да правят концерт на Азис, обаче без негово присъствие. Певецът случайно разбрал, че този петък във Виена се очаква да има негов концерт, пишат от „Телеграф“. Обаче никой от организаторите не е говорил с него, за да подсигури участието му.

Азис е притеснен за многобройните си фенове, които щом разберат за негов концерт някъде по света, са готови да го последват, за да го чуят и видят наживо. В този случай те ще останат излъгани и това ще се отрази негативно и на него. За предстоящият мним концерт продължават да се продават билети. Из цялата австрийска столица могат да се видят плакати за събитието. Заведението се казва Club 34 и Азис дори не е чувал за него.

Певецът споделя, че и друг път се е сблъсквал с такива измами. Собствениците на клубовете се измъкват пред посетителите си с извинението, че Азис не е могъл да дойде и прибират парите им. После фолк звездата излиза виновен и разочарова феновете си. Той е споменавал, че рядко се съгласява на участия в чужбина. Ако го направи, ще трябва да е заради нещо голямо, което си заслужава.

Той публикува съобщение на фейсбук страницата си, с което да предупреди почитателите си да не се връзват на такива измислени концерти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Измама с концерт на Азис!”

  1. Inferiores

    апр. 19. 2014

    What a plarusee to meet someone who thinks so clearly

    Reply to this comment

Добавете коментар