Изловиха Райна с Коко Динев! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Райна е била изловена тайно в заведението на Коко Динев

Изловиха Райна с Коко Динев! За радост на феновете на македонското девойче, тя не е поредното завоевание в списъка с чалга диви на пълничкия бизнесмен. А просто се е изявила в заведението му. Само че инкогнито.

Тя няколко пъти се изкушила да отиде без да информира музикалната си фирма, нито пък да декларира хонорар от там.

Източник на в. „Шоу“ докладва, че черните изяви са били на 20 км от родния град на изпълнителката Сандански, в заведението на Коко Динев в Кулата.

Запознати със случая споделят, че Пилето на поп фолка само се обадило и уредило участието си на черно. Райна извивала глас за по-малък хонорар, но пък прибрала всичко за себе си, без да дели с издателите и откривателите си от „Пайнер“.

РайнаМитко Димитров обаче има очи и уши навсякъде. При него няма скрито-покрито и бързо научил какви ги върши залязващата му звезда. Райна не се е измъкнала и дължи огромна сума на фирмата. Дълго време ще й се наложи да ходи на участия без да прибира дори и процент за себе си – толкова голяма е неустойката. Единственото, което може да направи, е да прибира бакшишите си.

Македонското девойче е наказано откъм ротации в телевизия „Планета“, както и от всякаква рекламна дейност, докато не се издължи до стотинка, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар