Изгониха позорно Явор Бахаров от „ВИП Брадър“ (Още разкрития за суперскандала)

Изгониха позорно Явор Бахаров от „ВИП Брадър“ (Още разкрития за суперскандала)
5 (100%) 1 vote

Явор Бахаров си тръгна със скандал от „ВИП Брадър“, изгониха го за изнудване

Явор Бахаров си тръгна със скандал от „ВИП Брадър“. Актьорът реши да се прави на бунтар и да си вдигне цената, но не му се получи. В крайна сметка Големия брат реши, че е по-добре да го извади от играта, отколкото да му позволи да продължава да се прави на палячо.

„Явор, ти се опита да изнудваш „Биг Брадър“ заради което ще бъдеш принудително изгонен от проекта“, заяви Големия брат на Бахаров пред участниците. Той бе отстранен от шоуто, като последната дума отново беше на продуцентите.

Актьорът направи няколко опита да се споразумее – първо пожела да излезе от предаването преди петък вечер, като заплаши, че ако не му платят, ще разкаже крайно грозни неща за продукцията. След това се опита да се пазари – предлагайки друг да заеме неговото място, а мнозина предположиха, че е опитал да изтъргува брат си – Захари Бахаров, тъй като намекна, че познава някой известен колкото него и приличащ досущ на него. Продуцентите обаче в крайна сметка решиха, че е по-добре да го отстранят.

Какво се случи след излизането на актьора?

Ден след проекта, той гостува в „Събуди се“ и заяви, че не е могъл да понесе случващото се вътре. „Беше безкрайно изтощително да бездействаш по цял ден. А след 25 дни в Къщата направо не бях на себе си“.

„Не мога да кажа, че е имало някакви проблеми, или шоуто е било манипулация. Всъщност всичко беше много добро, но просто аз не издържах вътре затворен и трябваше да си тръгна, преди да полудея. Беше голям шок, когато ме извадиха от изолатора“, допълва още той.

Бахаров заяви, че няма скеч между него и Биг Брадър, няма напрежение, нито конфликт с продуцентите. „Разделихме се като приятели – един печели, друг – губи, но аз научих и много за себе си“, каза още той.

Явор Бахаров си тръгна позорно от ВИП Брадър

Явор Бахаров си тръгна позорно от ВИП Брадър

Що се отнася до парите – актьорът явно е получил задоволително заплащане за предсрочното си излизане от шоуто, защото веднага смени тона към продукцията и заяви, че всички са си приятели в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар