Изгавриха се с траура на Алекс Сърчаджиева (Вижте как трупат пачки на гърба на вдовицата – Снимки)

Гласувайте за статията

Подиграха се със скръбта на Алекс Сърчаджиева, печелят пари на неин гръб

Алекс Сърчаджиева лъсна в реклама по Нова тв. Не беше минал и ден от смъртта на Иван Ласкин когато по медията завъртяха клип. В който опечалената вдовица рекламира матраци.

Снимка: Блиц

Зрителите изпаднаха в ужас от това как младата актриса, която е в дълбок траур се наслаждава блажено на рекламирания продукт. Ситуацията е повече от скандална, но си е факт.

Телевизията, която трупа пари на гърба на съсипаната от мъка жена явно е снимала клипа много преди трагедията, която разтресе цяла България. И макар на всеки да е ясно колко зле се чувства Алекс в момента някак нелепо и кощунствено изглежда как от малкия екран тя с усмивка се наслаждава на модерния матрак.

Цялата социална мрежа е в шок и изригна със съкрушителни коментари. Потребител, гневен от случилото се недоумява как в такъв тежък момент за Сърчаджиева могат да я дават как се усмихва.

Снимка: Блиц

Стотици фенове изригнаха и приканват да се спре рекламата като смятат, че това е голям срам да се печели от смъртта на Ласкин.

Елементарното незачитане на траура и скръбта на вдовицата е смятано за проява на липса на всякаква човечност, ядосват се нейни колеги, предават от новинарското издание show.blitz.bg.

Интересна подробност е, че на сайта на рекламираните матраци този клип липсва и явно е свален заради нелепата ситуация. На малкия екран обаче излъчването му продължава. Оказва се, че трупането на пари е много по-важно от личната трагедия сполетяла актьорското семейство и неговите близки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар