Иво Карамански-младши събра погледите на бала си (Вижте как се барна)

Гласувайте за статията

Иво Карамански-младши неусетно порасна и преди дни отпразнува абитуриентския си бал.

Иво Карамански-младши, плодът на греховната любов на прекрасната Нели Атанасова и убития Кръстник на родната мафия, на когото й е кръстен, завърши училище. Преди дни младежът отпразнува абитуриентския си бал и, вероятно за разочарование на мнозина, не заложи на разточителството и лукса, а на скромна сбирка с роднини и приятели и по-нестандартно облекло.

Завършилият успешно средното си образование Иво Карамански-младши, който се подвизава в социалните мрежи и с фамилията Сано, събра не много близки в заведение в близост до зала „Фестивална“, където всички да вдигна тост за негово здраве и за светлото бъдеще, което го чака. Иво отново се показа като притеснителен младеж, който не обича особено да е център на внимание, както и не обича да парадира с възможности.

От малък синът на Нели Атанасова се издържа сам и е далеч от визията за глезено момче. А както казват, скромността краси човека. Не може да се отрече, че младежът е доста привлекателен, макар и все още неузрял напълно. Неволно или не, той се радва на доста ухажорки, но Иво Карамански-младши е предпазлив и не допуска лесно момичета до себе си, за да не се окаже използван. Именно за това отиде и без дама на бала си, но с външния си вид определено не е останал незабелязан, пише pik.bg.

Абитуриентът бе избрал да разчупи клишето на стандартния строг костюм с вратовръзка, залагайки на спортно-елегантен комплект от сако с цип и кожени елементи плюс разкроен в горната си част черен панталон. В допълнение са бяла риза и черни спортно-елегантни обувки. С тази своя визия Иво Карамански-младши отново демонстрира по-артистичната си същност, което не може да бъде поставена в рамки.

Иво Карамански-младши на бала си

karamanski neli bal ivo karamanski abiturient

Преди години наследникът на мафиотския бос бе една от родните надежди в тениса, но заряза спорта, за да се отдаде на истинската си страст – музиката. Нищо че от скоро е пълнолетен, той вече прекарва доста от вечерите си по нощните заведения в новото си амплоа на диджей. Интересно дали и на бала си Иво Карамански-младши е демонстрирал уменията си или е бил само в ролята на забавляващ се, която също добре му се получава.

karamsnki sin kamaranski sin1 karamanski-sano

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар