Иво Аръков: Къванч Татлату ме мислеше за надута мегазвезда (+ Още разкрития)

Гласувайте за статията

Иво Аръков шашна с признания, казали на турския му колега, че е надута мегазвезда

Иво Аръков шашна с признание. Дни след като излезе новината, че българския актьор си сътрудничи с турския Брад Пит Къванч Татлату, интересът към него скочи до небето. Артистът многократно сподели възторга си от работата с анадолския си колега, но за първи път призна и защо е бил посрещнат толкова сдържано от него.

„Казали му, че съм някаква супер надута, ултра-мега-звезда. И той се държа в началото страшно сдържано. Едва по-късно, когато поговорихме и видя какъв съм в живота, се отпусна и се промени. Когато ми разказа какво са му казали, аз се изумих — не знам, правеше ли се, или наистина някой му е наговорил подобни неща. Но след като се опознахме, много добре се разбирахме. Той е изключително земен и любезен човек. Прие ме като един от колектива и до края на снимките се чувствах много комфортно. Все едно бях заобиколен от приятели“, споделя още Иво Аръков, пише „Слава“.

Актьорът получи покана да участва в снимките на хитовия сериал „Сблъсък“, който в България ще се излъчва под името „Ирония на съдбата“. Интересен е и начинът, по който българският актьор попада в турската продукция — след договорка между продуцентите и Би Ти Ви.

„Би Ти Ви преговаря с продуцентите за моето участие. Медията купува и излъчва сериала и така се получиха нещата“, разкрива още Аръков.

Иво Аръков шашна с признание за работата с Къванч Татлату сн. Инстаграм

Иво Аръков шашна с признание за работата с Къванч Татлату сн. Инстаграм

Той издаде още, че в сериала играе враг номер едно на турската звезда. И между двамата наистина има сцени с епични сблъсъци и зрелищен екшън. Но извън това споделя още, че и извън снимките в началото отношенията им не тръгнали особено добре. В крайна сметка, след като се изяснили, дори било забавно да работят заедно. И за двамата. Аръков обаче остава в по-приятелски отношения с друг актьор от продукцията — Онур Сайлак, който също е добре познат на зрителите от различни турски сапунки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар