Ивон Динева неузнаваема! (Щерката на Анелия махна тежкия грим и стана кукла)

Гласувайте за статията

Ивон Динева неузнаваема, щерката на Анелия махна тежкия грим

Ивон Динева махна тежкия грим и заприлича на кукла. Нови снимки на дъщерята на Анелия разкриха колко слънчево и очарователно е момичето. И че няма нужда от макиаж, за да изглежда добре.

През последните месеци Ивон търпеше жестоки критики, че използва твърде много грим, за да се състарява. Наследничката на Анелия, която е с визия на топмодел, доста злоупотребяваше с грима, само и само да изглежда по-зряла за годините си.

След като в социалните мрежи я заля вълна от негативизъм, Ивон за известно време дори спря да публикува свои снимки. На последните кадри, които е споделила обаче, ясно се вижда колко по-добре изглежда с малко грим.

„Очарователно момиче! Мила и красива“, „Колко е слънчева без грим“, „Не се нуждае от никакви корекции, за да е хубава. Има естествена красота, няма нужда от грим, който само я загрозява“, коментират фенове.

Самата Ивон, която също залита по музиката като майка си, напоследък доста залиташе по визията на фолк певиците. Тийнейджърката явно се опитваше да изглежда доста по-голяма за годините си и да се разграничи от детския си вид.

Мнозина си спомнят, че като по-малка Ивон приличаше повече на баща си и дори се коментираше, че може би е наследила обезитета на Коко Динев. Но с порастването момичето не само, че се раздели с детската пухкавост, но също така се източи на височина и все повече заприличва на прекрасната си майка Анелия.

Ивон Динева блести без грим сн. Инстаграм

Ивон Динева блести без грим сн. Инстаграм

От певицата Ивон е наследила не само скулите и красивия глас, но също така и добрия си стил. Единственото, което накърняваше перфектния й образ бе именно злоупотребата с грим. След като я разкритикуваха, че изглежда по-стара дори от майка си заради макиажа, тръгнаха слухове, че Ивон дори си е правила корекции. Оказа се обаче, че всичко е грим и някои козметични трикове заети от сестрите Кардашиян. Но едно е сигурно — без грим Ивон Динева е красива като кукла.

А с грим направо е неузнаваема сн. Инстаграм

А с грим направо е неузнаваема сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ивон Динева неузнаваема! (Щерката на Анелия махна тежкия грим и стана кукла)”

  1. zori

    авг. 21. 2019

    Няма как да се „източи“ като майка си, щото майка й няма метър и петдесет. А и на това ако му викате без грим…

    Reply to this comment

Добавете коментар